Van Persie yine yedek!

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Atromitos karşısında da maça yedek başladı ancak 80'de Sow'un yerine oyuna giren Hollandalı golcü 89. dakikadaki kafa vuruşuyla avantajı Fenerbahçe'ye taşıdı.

NTV Spor 20.08.2015 - 21:28
Van Persie yine yedek!

Robin van Persie Atina'da da yedek kulübesinde başladı. Oyuna maçın bitimine 10 dakika kala dahil olan tecrübeli isim golüyle Fenerbahçe'ye deplasmanda avantajı getirdi.

Takıma geç katıldığı için henüz hazır olmadığı gerekçesiyle İstanbul'daki Shakhtar Donetsk ve Eskişehirspor maçlarında sonradan oyuna giren Van Persie, Ukrayna'daki Shakhtar Donetsk karşılaşmasında ise sakatlığından dolayı kadroda yer almamıştı.

İLK 11'DE TEK DEĞİŞİKLİK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Yunanistan'ın Atromitos takımıyla oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında, Süper Lig'de son oynanan Eskişehirspor maçının ilk 11'inde tek değişiklik yaptı.

Peristeri Stadı'nda oynanan karşılaşmada Pereira, Eskişehirspor maçının kadrosundan sadece Hasan Ali Kaldırım'ı ilk 11'de oynatmadı.

Cezası nedeniyle Eskişehir temsilcisi karşısında kadroya giremeyen Caner Erkin, Hasan Ali'nin yerine Atromitos maçına ilk 11'de başladı.

Sarı-lacivertli takımda, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Shakhtar Donetsk karşısında kırmızı kart gören Simon Kjaer ile sakatlığı devam eden Gökhan Gönül kadroda yer almadı.

Atina'ya getirilen 20 kişilik kafilede kaleci Ertuğrul Taşkıran ile Uygar Mert Zeybek de 18 kişilik kadroya dahil edilmedi. UEFA'ya isimleri verilmesine rağmen Hakan Çinemre ile Mehmet Topuz ise Yunanistan'a getirilmedi.

VOLKAN ŞEN KADRODA
Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Volkan Şen, Atromitos maçının 18 kişilik kadrosuna alındı.

Ozan Tufan ile sarı-lacivertli takıma transfer olan Volkan, maça yedek kulübesinde başladı. UEFA'ya kurallar gereği bu turda sadece bir futbolcu ismi verebilen sarı-lacivertlilerde, bu yüzden Ozan Tufan kadroya alınmadı.

Volkan'ın dışında kaleci Fabiano, Van Persie, Kadlec, Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal yedek kulübesinde forma şansı bekledi.

AZİZ YILDIRIM TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, takımının Atromitos'la oynadığı maçı tribünden takip etti.

Maç günü sportif direktör Giuliano Terraneo'yla Atina'ya gelen Yıldırım, yönetim kurulu üyeleriyle karşılaşmayı locadan izledi.

ATİNA'DA 200 FENERBAHÇELİ
Az sayıdaki Fenerbahçe taraftarı, takımlarını Atromitos'la oynadıkları maçta destekledi.

Kapasitesi 9 bin olan Peristeri Stadı'nda yaklaşık 200 sarı-lacivertli taraftar, kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek verdi.

Yunan taraftarlar ise stadın tamamını dolduramadı. Yaklaşık 5 bin Atromitos taraftarı maçı izledi.

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın ismi anons edildiği sırada Yunan taraftarlar ıslıklarla protesto etti.

Sayfa Yükleniyor...