"Zemin işimizi zorlaştırdı"

Atromitos maçında Vitor Pereira'nın cezası nedeniyle Fenerbahçe'nin başında maça çıkan Filipe Almeida, temsilcimizin 1-0 kazandığı mücadeleyi değerlendirdi. Adil bir skorun ortaya çıktığını dile getiren Filipe Almeida, zeminin takımı zorladığını aktardı.

NTV Spor 20.08.2015 - 23:17
"Zemin işimizi zorlaştırdı"

Vitor Pereira'nın cezası nedeniyle takımın başında yer alan yardımcı antrenör Filipe Almeida , karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Almeida'nın TivibuSpor'a aktardığı sözler;

"Maçtan önce de söylediğimiz gibi zor bir karşılaşma bizi bekliyordu ve öyle oldu. Burada önemli olan kaybetmemekti ve biz kazanan özelliklerimizi ortaya koyduk. 5-6 net pozisyonumuz oldu ve maçı daha önce bitirmiş olabilirdik. Adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Evet avantaj elde ettik ama henüz iş bitmedi. Çalışmalarımıza aynı şekilde devam edeceğiz ancak şimdi önümüzde Süper Lig sınavı var. Zemin ve sıcaklık zorluğunu biliyorduk ve ona göre hazırlandık. Teknik kapasitesi ve topa sahip olmayı seven bir takım olarak bu özellikler bizi zorladı ancak iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Daha önce de dediğim gibi daha fazla gol bularak geceyi farklı kapatabilirdik."

 

 

Sayfa Yükleniyor...