"Kapı sonuna kadar açık"

Fenerbahçe'ye golüyle Atromitos karşısında avantajı getiren Robin van Persie, kafa vuruşundaki faul itirazlarını ve pozisyonu değerlendirdi. Vücüdunu iyi kullandığını ve hakemin doğru karar verdiğini dile getiren Hollandalı golcü, tur için ise "Kapı sonuna kadar açık" dedi.

NTV Spor 20.08.2015 - 23:29
"Kapı sonuna kadar açık"

Fenerbahçe, Robin van Persie'nin 89. dakikada attığı golle Atromitos'u 1-0 mağlup etti. Robin Van Persie, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü kaydederken deplasmanda avantajı temsilcimize getiren isim oldu.

Yıldız forvet gol pozisyonundaki faul itirazlarına yönelik görüşlerini TivibuSpor mikrofonlarına aktardı.

"FAUL DEĞİLDİ"

Robin van Persie, maçın ardından şöyle konuştu:

"Ortada geçen bir maçtı. İlk yarıda 4-5 şans bulduk ama golü bulamadık. Gol yememek önemliydi. Maçın sonunda da açıkçası biraz şanslıydık, golü bulduk. Gol pozisyonunda vücudumu, omzumu kullandım. Akıllı bir şekilde kullanmak gerekir bazen. Hakemin doğru karar verdiğini düşünüyorum. Futbolda bazen vücudunuzu böyle kullanırsınız, ben de bunu yaptım. İyi bir skor aldık. Kapı sonuna kadar açık. 0-0 bile çok iyi bir sonuç olacaktı. Harika bir sonuç aldık bence. Yolun yarısında olduğumuzu bilmemiz gerekiyor, daha yarısını kat etmemiz gerekiyor."


 

Sayfa Yükleniyor...