Pedro çok mutlu!

Chelsea'nin yeni forveti Pedro, Maviler’i tercih etmesinde menajer Jose Mourinho'nun büyük rolü olduğunu söyledi. Mourinho ile birkaç kez telefon görüşmesi yaptığını belirten Pedro, yeni takımında kupalar kazanmaya devam etmek istediğini vurguladı.

NTV Spor 21.08.2015 - 10:44
Pedro çok mutlu!

Transfer döneminde herkesin Manchester Unitedlı olmasını beklediği Pedro, sürpriz bir şekilde Chelsea'nin yolunu tuttu. 28 yaşındaki deneyimli oyuncu, Chelsea'ye transferinde, menajer Jose Mourinho'nun büyük rol oynadığını söyledi.

Mourinho ile birkaç kez telefon görüşmesi yaptığını belirten Pedro; "Mourinho, takımı güçlendirmek için bana ihtiyacı olduğunu söyledi. O gittiği her yerde kupa kazanmış bir menajer. Mourinho ile çalışmayı ve yeni kupalar kazanmayı dört gözle bekliyorum" dedi.

Barcelona'dan eski takım arkadaşı Fabregas ile de görüştüğünü dile getiren Pedro; "Cesc, kulüp hakkında çok olumlu konuştu. Çok iyi arkadaşız ve burada kendimi evimde hissedeceğimi biliyorum. Chelsea'yi tercih etmemdeki pek çok sebepten biri de buydu" diye konuştu.

Azpilicueta ve Diego Costa'yı da milli takımdan tanıdığını ifade eden Pedro, uyum sorunu yaşamayacağının altını çizdi.

Sayfa Yükleniyor...