Modric önermiş!

Real Madrid'in, Interli Mateo Kovacic'i transfer etmesinde, vatandaşı Luka Modric'in büyük payının olduğu ortaya çıktı. İspanyol basınına göre Modric, başkan Florentino Perez'e, Kovacic'in, Altın Top Ödülü’nü kazanabilecek potansiyeli olduğunu söyledi.

NTV Spor 21.08.2015 - 12:04
Modric önermiş!

Real Madrid'in, Inter'in 21 yaşındaki Hırvat futbolcusu Mateo Kovacic'i kadrosuna katmak için, 35 milyon Euro'yu gözden çıkarması, soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Birçok kişi, Kovacic'in henüz bu kadar yüksek bir bonservis bedelini hakedecek bir performans göstermediği görüşünde.

İspanyol basınına göre, Kovacic transferi için Real Madrid Başkanı Florentino Perez'i ikna eden kişi, Luka Modric oldu. Hırvatistan Milli Takımı'nda Kovacic ile birlikte forma giyen Modric, Inter ile Çin'de oynadıkları hazırlık maçının ardından, başkan Perez ile biraraya geldi. Perez, Modric'ten görüşlerini istedi.

Marca gazetesine bakılacak olursa, Modric, Kovacic'in 2 yıl içinde Altın Top Ödülü'nü alabileceğini söyledi. Bunun üzerine Perez, 21 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için düğmeye bastı. Şimdi Kovacic'in, Altın Top Ödülü'nü alabilecek kadar bir gelişme gösterip göstermeyeceği merak ediliyor.

Sayfa Yükleniyor...