Valdes kabul etti, Güneş istemedi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'dan Victor Valdes atağı geldi. Siyah beyazlı yönetim, İspanyol kalecinin menajeri ile masaya oturup anlaştı ancak Valdes, teknik direktör Şenol Güneş'ten veto yedi!

NTV Spor 23.08.2015 - 18:06
Valdes kabul etti, Güneş istemedi

Transfer dönemi sona ermeden kadrosuna yabancı bir kaleci dahil etmek için arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, Valdes ile görüşmeye başladı.

Cenk Gönen'in takımdan ayrılma isteği üzerine yeni bir kaleci arayan yönetim, 33 yaşındaki İspanyol kalecinin menajerini İstanbul'a çağırdı.

Yapılan görüşmede prensip anlaşmasına varıldı. Yönetim daha sonra Valdes ile ilgili durumun teknik direkör Şenol Güneş'e aktardı. Ancak tecrübeli teknik adam İspanyol kaleci hakkında olumsuz görüş bildirdi.

Valdes'in geçen sezon çok az şans bulması ve son yıllarda performansında düşüş yaşadığını yönetime aktaran Güneş, transferin askıya alınmasını istedi.

Manchester United ile bir yıl daha mukavelesi bulunan İspanyol kaleci, transferin gerçekleşmesi halinde bonservisini İngiliz ekibinden kendisi alacak ve Beşiktaş, Valdez için sözleşme fesih bedeli ödemeyecekti.

Sayfa Yükleniyor...