Karaman'ın dediği oldu, istediği olmadı...

Rizespor'da geçen hafta patlak veren penaltı krizi, Kweuke'nin özür dilemesiyle son bulmuştu. Ancak kaderin cilvesi, Karaman'ın penaltıcısı Deniz, krizin ardından kazanılan ilk vuruşta kaleci engeline takıldı...

NTV Spor 23.08.2015 - 22:27
Karaman'ın dediği oldu, istediği olmadı...

Rizespor'daki penaltı krizi, Fenerbahçe maçında bambaşka bir boyut kazandı! Geçen hafta penaltıyı zorla kullanıp Hikmet Karaman ile büyük gerilim yaşayan Kweuke, bu kez atışı takım arkadaşı Deniz'e bıraktı. Ama Karaman'ın penaltıcısı Deniz atışı kaçırdı!

Rizespor'un geçen hafta Gençlerbirliği ile oynadığı maça Kweuke ile Hikmet Karaman arasında yaşanan penaltı krizi damga vurmuştu. 87. dakikada kazanılan penaltıyı kullanmak için ısrar eden ve Hikmet Karaman'ın aksi yöndeki emrine rağmen atışı kullanan Kamerunlu forvet, golü atmış ama kavgayı da başlatmıştı. Takımın penaltıcısı olarak Deniz'i belirlediğini söyleyen Teknik Direktör Karaman, Kweuke'ye sert tepki göstermişti. Kamerunlu forvet idmanlara alınmamış ve geçtiğimiz günlerde basın toplantısı yapıp özür dilemişti.

Kweuke, yaşanan bu olayların ardından Fenerbahçe maçına ilk 11'de başladı. Ve sarı lacivertli takımın 1-0 üstünlüğüyle süren karşılaşmanın 32. dakikasında hakem Cüneyt Çakır Rizespor lehine penaltıya karar verdi.

Kweuke bu kez penaltıyı takım arkadaşı Deniz Kadah'ın kullanmasını istedi. Ancak kaderin cilvesi, topun başına geçen Deniz'in vuruşunu kaleci Volkan Demirel kurtardı. Hatta Volkan'dan dönen topa ilk yetişen Kweuke oldu ama onun da vuruşunu Volkan önlemeyi başardı.
 
KARAMAN: "KWEUKE ATSIN İSTEDİM, O DENİZ'E VERDİ"
Geçtiğimiz hafta yaşanan penaltı krizinin ardından zor bir dönem yaşadıklarının altını çizen Karaman, "Takım konuşmasında penaltı konusunu düşündük. Kim atacak diye düşündük. Teknik ekiple yaptığımız iştişarede önce penaltı olsun dedik. Kararı ben vereceğim dedim. Taktik toplantısında da bunu vurguladık. Bugün öyle bir olaylar oldu ki, sen at dedim Kweuke'ye, o Deniz'e verdi. Maç 1-1 bitse dahi, ilerleyen zamanlarda çok kırılgan olaylara sonuç verecek olaylar gelişti. Leo da kaçırabilirdi. Bu takım olgusunu pozitif yönde geliştirir" ifadelerini kullandı.

DENİZ KADAH ÖZÜR DİLEDİ
Penaltıyı kaçıran isim olan Deniz Kadah ise "Penaltıda Kweuke geldi konuştu benle, al sen at dedi. Herkesten de özür diliyorum penaltı için" dedi.
 

Sayfa Yükleniyor...