"Her mevkide tehlike yarattım"

Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski, sarı kırmızılıların 2-1 kaybettiği Osmanlıspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kicker dergisine konuşan Podolski, farklı mevkilerde oynamasını sorun etmediğini açıkladı.

NTV Spor 25.08.2015 - 13:43
"Her mevkide tehlike yarattım"
Fatih Demireli - Galatasaray'ın Arsenal'den transfer ettiği Lukas Podolski, Türkiye'deki yeni serüveniyle ilgili Kicker dergisine konuştu. Osmanlıspor ile oynanan ve sarı kırmızılıların 2-1 kaybettiği müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Podolski, mağlubiyete anlam veremediğini söylerken, "O kadar çok pozisyona girdik ki, bu maçı kolaylıkla kazanmak zorundaydık aslında. En az iki top kaleye girmeliydi" diye konuştu.
 
Maça sağ tarafta başlayan ve daha sonra sol tarafa geçen Podolski, Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Medicana Sivasspor deplasmanında da merkez santrfor olarak görev yapmıştı. Farklı mevkilerde denenmesiyle ilgili konuşan Podolski, "Ben değişken bir oyuncuyum, ayrıca oynadığım her yerde tehlike yarattım" diyerek farklı yerlerde denenmesine aldırış etmediğini vurguladı.
 
Türk Futbolu ile ilgili görüşleri de alınan Podolski, transferiyle ilgili memnuyetini dile getirerek, uzun yıllar Galatasaray'da oynamak istediğini vurguladı: "Her lig farklı, ben buraya ayak uydurabiliyorum. Burada çok iyi karşılandım. Çok büyük bir kulüpteyim."
 
Maçı Türk Telekom Arena'da takip eden Kicker dergisi muhabiri ise, makalesinde Podolski'nin özellikle ilk yarıda kopuk bir görüntü sergilediğini ve Alman futbolcunun memnuniyetsizliğini el ve kol hareketleriyle belli ettiğini yazdı.

Sayfa Yükleniyor...