Güneş değişikliğe gidiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor maçının kadrosu belirlemeye başladı. Siyah beyazlılarda Mario Gomez ve Jose Sosa ilk 11'de forma giyecek.

NTV Spor 25.08.2015 - 21:12
Güneş değişikliğe gidiyor

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ilk 11'de değişikliğe gidiyor...

Güneş, ligin ilk iki haftasında sahaya sürdüğü ilk 11'lerde sadece 1 değişiklik yapmıştı. İlk hafta sol bekte şans verdiği Tosic'in sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçında Motta forma giymişti. Tecrübeli teknik adam, bu hafta oynayacakları Gaziantepspor maçında ise en az 3 pozisyonda farklı tercihler yapacak.

Güneş'in sakatlığı devam eden Tosic yerine sol bekte İsmail ile maça başlaması düşünülüyor. İlk hafta oynanan Mersin İdmanyurdu maçı kadrosuna hazır olmadığı için alınmayan Sosa, oynayabilecek duruma geldi. Trabzonspor maçında yedek kulübesinde başlayan Arjantinli, bu hafta ilk 11'deki yerini alıyor. Kırmızı kart cezalısı Quaresma'nın forma giyemeyeceği karşılaşmada hucüm hattı Gökhan, Sosa ve Olcay'dan oluşacak.

İlk iki maça yedek kulübesinde başlayan Mario Gomez, Gaziantepspor karşılaşmasında ilk 11'de şans bulacak. Cenk Tosun'un kamp dönemindeki yüksek form grafiği ve ilk maçta 3 gol atması sonrası henüz 11'de şans bulamayan Gomez, bu hafta ilk 11'de başlayacak.

Şenol Güneş kalede yine Tolga'ya, defans hattında ise Rhodolfo ve Ersan ikilisine forma verecek. Ayrıca sağ bekte Andreas Beck, orta sahada da Atiba ve Oğuzhan'ın Gaziantepspor maçında forma giymeleri bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...