Chelsea'nın Stones ısrarı!

Chelsea'nin transfer hedefinde yer alan John Stones, kulübü Everton'dan ayrılmak istediğini açıkladı. İngiliz basını, Chelsea'nin 21 yaşındaki savunma oyuncusu için 40 milyon Sterlin’i gözden çıkardığını yazıyor.

NTV Spor 26.08.2015 - 11:42
Chelsea'nın Stones ısrarı!

Chelsea'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği savunma oyuncusu John Stones, kulübü Everton ile bağlarını koparma noktasına geldi. Chelsea'nin bonservisi için 30 milyon Sterlin'i gözden çıkardığı John Stones'u, Everton bırakmaya yanaşmamıştı. Everton, 21 yaşındaki İngiliz stoperin satılık olmadığını açıklamıştı. Ancak İngiliz basınına yansıyan son haberlere göre; John Stones, kulübü Everton'a transferi izin verilmesi yönünde bir talepte bulundu. İngiliz gazeteleri; Stones'un kariyerini Chelsea'de sürdürmek istediğini Everton yönetimine aktardığını yazdı. Bununla birlikte İngiliz basını, Chelsea'nin John Stones için Everton'a yeni bir teklif daha yapacağı iddialarını sayfalarına taşıdı. Londra ekibinin, İngiliz stoper için 40 milyon Sterlin önereceği belirtiliyor.

Everton, gelecek vadeden savunma oyuncusunu Şubat 2013'te 3 milyon Sterlin karşılığında renklerine bağlamıştı. John Stones'un İngiltere Milli Takımı'nın önümüzdeki ay San Marino ve İsviçre ile oynayacağı EURO 2016 eleme maçlarının kadrosuna davet edilmesi bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...