Devler Ligi play-off turunda son perde

Şampiyonlar Ligi gruplarına play-off turundan dahil olacak son 5 takım bu akşam belli oluyor. İşte gecenin maçları öncesi takımlardan son haberler...

NTV Spor 26.08.2015 - 12:07
Devler Ligi play-off turunda son perde

Manchester United, Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Club Brugge deplasmanına çıkıyor.

Memphis Depay'ın 2 gol attığı Old Trafford'daki ilk maçta Belçikalı rakibini 3-1 yenen United rövanş öncesi önemli bir avantajı elinde bulunduruyor. Karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Manchester United Menajeri Louis van Gaal, genelde ön libero olarak görev yapan marouane Fellaini'yi bu karşılaşmada forvet arkası pozisyonunda oynatacağını söyledi. Bursaspor ile anlaşma sağlayan forvet oyuncusu Tom de Sutter ise; Club Brugge formasıyla son maçına bu akşam çıkacak.

Gecenin bir diğer merakla beklenen karşılaşması Almanya'da Bayer Leverkusen ile Lazıo arasında oynanacak. İlk maçı 1-0 kaybeden Leverkusen'de gözler Hakan Çalhanoğlu'nun üzerinde... Milli oyuncu; frikik gollerine bir yenisini hafta sonunda oynanan Hannover 96 karşılaşmasında eklemişti.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda bir diğer önemli maç bu akşam Rusya'da oynanacak. CSKA Moskova ile Sportıng Lizbon, Devler Ligi'ne katılabilmek için kozlarını paylaşacak. Lizbon'daki ilk maçı Sporting 2-1 kazanmıştı.

Partizan ile Bate Borisov da Belgrad'da karşı karşıya gelecek. Play-off turu ilk maçında Bate 1-0'lık galibiyetle sahadan mutlu ayrılan taraf olmuştu. Kazakistan temsilcisi Astana ise; Kıbrıs Rum Kesimi'nde tarihi bir maça çıkacak. Astana, ilk maçta 1-0 yendiği Apoel karşısında avantajını koruyabilirse; Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma hakkı elde eden ilk kazak takımı olacak.

Sayfa Yükleniyor...