"Burak'ı çıkarıyoruz olay oluyor"

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, son günlerde gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

NTV Spor 26.08.2015 - 18:59
"Burak'ı çıkarıyoruz olay oluyor"

Galatasaray, Edirnespor'un sezon açılışı için Edirne'ye gitti... Burada oynanacak maç öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, transfer konusundan, Burak Yılmaz'la son maçta yaşananlara kadar açıklamalar yaptı.

Takımdan hiçbir oyuncunun ayrılmasını istemediğini söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Burak veya bir başka oyuncunun gitmesini istemiyorum. Telles'e de tekfiler vardı. Biz kadromuzu şekillendirdik. Transfer sonuna kadar 1-2 takviye yapacağız. Umuyorum bütün arkadaşlarımız bizimle beraber sezona başlayacaklar" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de aldıkları Osmanlıspor mağlubiyetini de değerlendiren Hamzaoğlu, "Osmanlı maçında kötü mağlubiyet oldu ama sahada kazanma adına her şeyi yaptık. Sadece gol olmadığı için başarılı olamadık. Bir bardak suda fırtına koparılmaya çalışılıyor. Burak'ı çıkarıyoruz olay oluyor, başkasını çıkarıyoruz yine olay oluyor. Demek ki bizim de burada çanak tutuyoruz. Biz de artık davranışlarımıza dikkat etmeliyiz. Küçük olaylar yüzünden büyük hedeflerden vazgeçecek degiliz. Biz geçen seneden daha iyi durumdayız. Kötü başlamış olabiliriz ama önümüzdeki haftalarda doğru yola gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan transfer etmek istedikleri Cenk Gönen için büyük ölçüde anlaşma sağlandığını açıklayan Hamza Hamzaoğlu, "Cenk Gönen transferi büyük ihtimalle bitti. Ufak tefek şeyler kaldı. Cenk'i aramızda görmek isteriz. Denayer'i de kadromuzda görmek istiyoruz. Genç bir oyuncu, belki önümüzdeki yıllarda satın alma opsiyonu da olabilir. Kendisini isteyen başka kulüpler de var. Kendisi de düşünecek. Onun dışında belki bir oyuncu daha alıp transferi kapatacağız. Herkes de rahatlayacak" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...