"Beşiktaş'tan alacağımız üç puan..."

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan haftada elde ettikleri galibiyetin ardından, daha öz güvenli bir şekilde Beşiktaş maçına hazırlandıklarını söyledi.

NTV Spor 26.08.2015 - 22:22
"Beşiktaş'tan alacağımız üç puan..."

Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenmanda gazetecilere açıklamada bulunan Topçu, Bursaspor'u 1-0 yendikleri maçın, takımı için büyük bir moral kaynağı olduğunu vurguladı.

Bursaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini kaydeden Topçu, "Çok önemli bir deplasmandan 3 puanla döndük. Bursaspor şu anda çok hazır olmayabilir ama çok güçlü bir takım. Dolayısıyla bizim öz güven anlamında, bu maçtan 3 puan almamız çok önemliydi. Gelinen noktada daha öz güvenli şekilde Beşiktaş maçına hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Üst üste iki hafta Bursaspor ve Beşiktaş'la karşılaşmanın, kendisi için bir nostalji olduğunu belirten Topçu, daha önce görev yaptığı bu takımlara, şu anda rakip olduğunu ifade ederek, "Güçlenerek yola devam etmek istiyoruz. Beşiktaş'tan alacağımız üç puan, bizi çok daha güçlendirecektir. Çok önemli bir takım, ofansif bir takım ama bunun dezavantajları da var. Biz bu avantajdan yararlanmak istiyoruz. İnşallah cuma günü galip gelen taraf biz olacağız" ifadelerini kullandı.

Transfer konusuna da değinen Topçu, bu konunun, kulübün maddi imkanlarıyla da alakalı olduğuna dikkati çekerek, "1-2 oyuncuyla alakalı görüşmemiz devam ediyor, olursa mutlu oluruz, olmasa da bu kaliteli takımla yolumuza devam ederiz. Ofansif ve defansif anlamda bize katkı sağlayacak 2 oyuncuya ihtiyacımız var. Biz büyük bir takımı yeneceksek, taraftara çok ihtiyacımız var. Maça gelen taraftarımızdan mutluyuz ama gelmeyenleri de aramızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Bu arada Gaziantepspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını teknik direktör Topçu yönetiminde sürdürdü.

 

Sayfa Yükleniyor...