Güneş'in 11'i netleşiyor

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak olan siyah beyazlılarda ilk 11 netleşmeye başladı. Beşiktaş'ta Jose Sosa, bu sezon ilk kez forma giyecek. Şenol Güneş'in Mario Gomez'i de 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

NTV Spor 27.08.2015 - 13:53
Güneş'in 11'i netleşiyor

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa formasına kavuşuyor.

Sezon öncesi kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle hazır durumda olmayan Sosa, ilk iki haftada takımdaki yerini alamamıştı. Sakatlığını tamamen geride bırakan Arjantinli oyuncu Gaziantepspor maçına ilk 11'de başlayacak.

GOMEZ DE 11'DE!
Teknik direktör Şenol Güneş, Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçlarında yedek kulübesinde beklettiği Mario Gomez'i de ilk 11'de sahaya sürecek. Kamp döneminde gösterdiği performans ve ligin ilk maçında attığı 3 gol sonrası Trabzonspor maçında da 11'de sahaya çıkan Cenk Tosun, bu hafta yedek kulübesinde bekleyecek. Tek forvet görevini Alman golcü üstlenecek.

Tedavileri süren Veli ve Tolgay'ın yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Quaresma maçta forma giyemeyecekler. Tedavisi tamamlanan Tosic'in de henüz hazır olmadığı için mücadelede görev yapması beklenmiyor. Tosic'in yokluğunda sol bekte İsmail mücadele edecek.

Gaziantepspor maçında Beşiktaş'ın kalesini Tolga koruyacak. Tecrübeli teknik adamın, savunmada Beck, Rhodolfo ve Ersan'ı yine 11'de sahaya sürmesi tahmin ediliyor. Orta sahada Oğuzhan-Atiba ikilisini bozmak istemeyen Güneş, hücum hattında Sosa ile birlikte Gökhan ve Olcay'a forma vermeyi planlıyor.

Sayfa Yükleniyor...