"6-7-8 gol atabilirdik!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Yunanistan'ın Atromitos takımını 3-0 yenerek gruplara kaldıkları maç sonrası takıma ve taraftarlara övgüler yağdırdı.

NTV Spor 27.08.2015 - 23:12
"6-7-8 gol atabilirdik!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 3-0'lık Atromitos galibiyetini değerlendirirken, "Böyle maçlar hep zorlu geçmiştir. Amacımız turu geçmekti, kalitemizi ortaya koyarak turu geçtik. Oyun seviyemizi yukarı taşıdık. Ben de giyim tarzımı geliştirdim. Demek takım elbise giyince böyle bir oyun geliyor, takım da performansını yükseltiyor. Şaka bir yana onlardan üstün oynadık. 6-7-8 gol atabilirdik; ama 3-0 kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Takımın saha içinde uyumlu oynadığını vurgulayan Pereira, "Ofansif anlamda takımdan çok memnunum. Çok fazla pozisyon yakaladık. Bu akşamki maçtaki zemin ligdeki son maçtaki zeminden farklıydı. Ama bu akşam teknik kapasitemizi rahat bir şekilde ortaya koyduk. Taktiksel anlamda da daha iyi bir performans sergiledik. Atromitos tehlikeli bir takım; ancak iyi pozisyon yakalayarak onlara kontra atak şansı vermedik. Maçı izleyenler çok kolay bir maç izlediklerini düşünmüş olabilir; ancak iyi oynadık ve bu izlenimi verdik" diye konuştu.

"BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDİM"
Bir pozisyonda Fernandao'nun oyundan çıkmaya hazırlanırken sahada kalmasının da sorulması üzerine Portekizli teknik adam, "Ona kendini iyi hissedip hissetmediğini sordum. İyi hissettiğini söyledi ve kararımızı değiştirdik. O da oyunda kaldı" yanıtını verdi.

Pereira sözlerinin sonlarında takım ve taraftarlara övgüler yağdırarak, "Bu akşamki maçtan daha önemlisi, gösterdiğimiz takım ruhuydu. Sonradan oyuna giren oyuncular da güçlü bir takım olduğumuzu gösterdiler. Takım ruhuna en iyi şekilde katkıda bulundular. Sadece ilk 11'de değil, tüm oyuncular bu takımın bir parçası olduğunu hissettirdi. Tüm takımın performansından dolayı çok mutluyum. Hem ben hem oyuncularımız adına taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize muhteşem destek verdiler. Kariyerimde hiç böyle taraftar görmedim. Hiç böyle taraftarım olmadı. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar arkamızdaydı, böyle bir taraftar için çalışmaktan dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...