Sow'dan duygusal veda

Al Ahli takımına transferi gerçekleşmek üzere olan Moussa Sow, kulüp binasına gelerek başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle vedalaştı. Sow’un vedasında oldukça duygusal anlar yaşandı.

NTV Spor 28.08.2015 - 11:03
Sow'dan duygusal veda

Sow'dan Fenerbahçe'ye duygusal veda...

Kariyerine Al Ahli Kulübü'nde devam edecek olan Senegalli golcü Moussa Sow, kulüp binasında başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve sportif direktör Giuliano Terraneo ile bir araya geldi.

Sow, duygusal anların yaşandığı buluşmada, "Çok güzel bir hikaye burada sonlanıyor. Fenerbahçe'de yaşadıklarımı başka bir yerde yaşamadım, yaşayacağımı da zannetmiyorum. Gitmiş olmak için değil, kariyerim için bu kararı verdim. Burada o kadar saygı gördüm ki, bazen ben bile şaşırdım" ifadelerini kullandı.

Senegalli forvet, Türkiye'de en çok saygı duyduğu kişinin Aziz Yıldırım olduğunu söyledi.

Başkan Yıldırım'la sohbeti sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Sow, "Bu kulüp için her şeyinizi veriyorsunuz, Fenerbahçe'yle yaşıyorsunuz" dedi.

YILDIRIM'IN GÖZLERİ DOLDU
Bu konuşma karşısında duygulanan ve gözleri dolan Aziz Yıldırım da, Senegalli golcünün camiada çok sevildiğini, kulübün kapılarının kendisine her zaman açık oldğunu söyledi. Yıldırım, "Taraftarlar,  teknik heyet, futbolcular, herkes seni çok seviyor. Bu kapı sana her zaman açık. Tatillerde gel, bitirdikten sonra gel. Biz burada olmasak da gel.  Ama her zaman gel" diye konuştu.

Asbaşkan İlhan Ekşioğlu'nun da bulunduğu toplantıda Başkan Aziz Yıldırım, Moussa Sow'u 30 Ağustos Pazar günü oynanacak Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 3. Hafta karşılaşması olan Antalyaspor maçına davet ederek, burada taraftarlarla da vedalaşmasını istedi. Görüşmenin ardında Sow, gözyaşları içinde kulüpten ayrıldı.

Sayfa Yükleniyor...