Portekiz aday kadrosu açıkladı

Portekiz'in, Fransa ve Arnavutluk ile yapacağı maçların aday kadrosuna, Fenerbahçe'den Bruno Alves ve Nani ile Beşiktaş'tan Quaresma da çağrılırken, Raul Meireles'e kadroda yer verilmedi.

NTV Spor 28.08.2015 - 18:18
Portekiz aday kadrosu açıkladı

Portekiz Milli Futbol Takımı'nın, 4 Eylül'de Fransa, 7 Eylül'de de Arnavutluk ile yapacağı maçların aday kadrosuna, Fenerbahçe'den Bruno Alves ve Nani ile Beşiktaş'tan Ricardo Quaresma da çağrıldı.

Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü Fernando Santos'un, Fransa ile yapacakları hazırlık maçı ile Arnavutluk'la oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası eleme grubu mücadelesi için belirlediği 24 kişilik aday kadro açıklandı.

24 kişilik aday kadro şu isimlerden oluştu:

Kale: Anthony Lopes (Lyon), Beto (Sevilla), Rui Patricio (Sporting Lizbon)

Defans: Bruno Alves (Fenerbahçe), Cedric Soares, Jose Fonte (Southampton), Eliseu (Benfica), Pepe (Real Madrid), Raphael Guerreiro (Lorient), Ricardo Carvalho (Monaco), Vieirinha (Wolfsburg)

Orta saha: Adrien Silva, Joao Mario (Sporting Lizbon), Andre Andre, Danilo Pereira (Porto), Bernardo Silva, Joao Moutinho (Monaco), Miguel Veloso (Dinamo Kiev)

Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Danny (Zenit), Eder (Swansea), Nani (Fenerbahçe), Ricardo Quaresma (Beşiktaş) ve Varela (Porto)

Sayfa Yükleniyor...