Trabzonspor 3'te 3 peşinde

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Akhisar Belediyespor'u yenerek ligin ilk 3 haftasını kayıpsız kapatmayı hedefliyor.

NTV Spor 29.08.2015 - 14:22
Trabzonspor 3'te 3 peşinde

Ligin ilk haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Bursaspor'u 1-0, ikinci haftasında da deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden bordo-mavililer, Akhisar Belediyespor'u de yenerek 3'te 3 yapmaya çalışacak.

Karadeniz ekibi, Akhisar Belediyespor'u mağlup etmesi halinde lige son 11 sezon içerisindeki en iyi başlangıcını yapmış olacak. Ligde en son 2004-2005 sezonunda ilk 3 maçını kazanan bordo-mavililer, yarın rakibini yenerse söz konusu sezonun ardından ilk kez ilk 3 haftayı 9 puanla kapatacak.

Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor maçı öncesi uzun süreli sakatlığı bulunan Bosingwa'nın haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Differdange 03 maçında ayak parmağından sakatlanan ve daha sonra 4 resmi karşılaşmada forma giyemeyen Mehmet Ekici'nin durumunun iyi olduğu ancak riske edilemeyebileceği öğrenildi.

Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor karşısına, Onur Kıvrak, Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Constant, Okay Yokuşlu, Mbia, Özer Hurmacı, Erkan Zengin, Yusuf Erdoğan ve N'Doye 11'i ile çıkması bekleniyor.

 

Sayfa Yükleniyor...