"Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum"

Bursaspor Kulübü'nün transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Belçika'nın Standard Liege takımında forma giyen Ricardo Faty, "Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum" dedi. Senegalli oyuncu hazır bir şekilde geldiğini kaydederken, "Ayakkabılarım hariç her şey hazır" ifadesini kullandı.

NTV Spor 29.08.2015 - 19:47
"Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum"

Bursaspor'un anlaşmaya vardığı ve İstanbul'a getirdiği Senegalli orta saha oyuncusu Ricardo Faty, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Medipol Başakşehir-Bursaspor maçını tribünden izledi.
     
Karşılaşma öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Senegalli orta saha oyuncusu, Bursaspor'un iyi transferler gerçekleştirdiğini aktararak, "De Sutter, çok iyi bir santrfor. Sağ ve sol kanatlara çok iyi transfer yaptıklarını biliyorum. Dzsudzsak'ı aldılar. Kaliteli Türk futbolcular da var ama yabancıları daha çok tanıyorum. Bursaspor'un çok iyi bir takım olduğunu biliyorum" diye konuştu.
     
Standard Liege'den hazır bir şekilde geldiğini kaydeden 29 yaşındaki futbolcu, "Ayakkabılarım hariç her şey hazır. Bu sezon Standard Liege'de 9 maç yaptım. Yüzde 100 hazırım. İnşallah Gençlerbirliği maçına kadar daha da hazır olmayı hedefliyorum" ifadelerini kullandı.
     
Ricardo Faty, Bursaspor taraftarlarının sosyal medya üzerinden gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, "Taraftarlarımıza bana gösterdikleri ilgiden ve verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Sosyal medyadan çok mesaj gönderdiler. Resmi olarak her şey bitmediği için çok konuşmak istemedim" görüşlerini aktardı.

Sayfa Yükleniyor...