Beşiktaş vazgeçti!

Beşiktaş'ın Marsilya ile görüşmeleri olumsuz sonuçlandı. Siyah-beyazlılar, Doria, Alaixys Romao ve Steve Mandanda transferlerinden vazgeçti.

NTV Spor 30.08.2015 - 14:19
Beşiktaş vazgeçti!

Kadrosuna kaleci, stoper ve orta saha katmak için çalışmalarda bulunan Beşiktaş yönetimi, Marsilya'dan 3 oyuncuya talip olmuştu.

Son olarak UEFA Avrupa Ligi kura çekimi sonrası Fransız ekibinin kalecisi Mandanda, stoperi Doria ve orta saha oyuncusu Romao için teklif yapıldı. Doria'nın kiralık olarak, diğer iki ismin de bonservisi ile transferi için Marsilya 4.5 milyon euro talep etti.

Bu gelişme üzerine yönetimin teknik heyet ile yaptığı son görüşme sonrası transferlerin yapılmaması kararı alındı.

Marsilya ve oyuncular ile görüşmeler durdurulurken, transfer döneminin bitmesine saatler kala Beşiktaş'ın kadrosuna yeni oyuncular katıp katmayacağı belirsizliğini koruyor.

Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları transfer kapanana kadar temaslarına devam edecek. Mali olarak uygun ve teknik heyetin onay vereceği isimlerin tespit edilmesi halinde transferler gerçekleşebilir. Böyle bir durum olmaması halinde ise Beşiktaş transfer dönemini yeni bir isimle anlaşmadan kapatacak.

Sayfa Yükleniyor...