Krasic defteri kapandı!

Polonya ekibi Lechia Gdansk, Fenerbahçe'den Krasic ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı

NTV Spor 30.08.2015 - 16:33
Krasic defteri kapandı!

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Milos Krasic, Polonya'nın Lechia Gdansk takımına transfer oldu.

Transferi resmi internet sitesinde duyuran Polonya kulübü ise Krasic'le 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Fenerbahçe'ye 2012-2013 sezonunda 7 milyon euroya İtalya'nın Juventus takımından transfer olan Krasic, sarı-lacivertlilerde bekleneni veremedi. İlk sezon sakatlıklarından dolayı ligde 13 toplamda da 27 maçta forma giyen Krasic, sarı-lacivert formayla tek golünü ise Ziraat Türkiye Kupası'nda kaydetti. Geldiği ilk sezon sarı-lacivertlilerle Türkiye Kupası'nı kazanan Krasic, bir sonraki sezon Fransa'nın Basita takımına kiralandı.

Geçen sezon takıma geri dönen ancak teknik direktör İsmail Kartal tarafından kadroda düşünülmediği gerekçesiyle A takıma alınmayan Krasic, bu sezon ise sarı-lacivertlilerin sezon öncesi kampına alındı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın takıma dahil etmesine rağmen hiçbir resmi maçta kadroya almadığı Krasic'le Fenerbahçe'nin yollar tamamen ayrıldı.

FENERBAHÇE'DEN DE KRASIC AÇIKLAMASI GELDİ
"Futbol takımımız oyuncularından Milos Krasic'le olan sözleşmemiz, 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü (Yarın) itibariyle karşılıklı mutabakat sağlanarak fesh edilecektir.

Milos Krasic'e kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar dileriz."

Sayfa Yükleniyor...