Trabzonspor - Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? ZTK Trabzonspor - Karagümrük maçı şifresiz mi, hangi kanalda? İlk 11'ler

Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselmek isteyen Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor. Trabzonspor - Fatih Karagümrük karşılaşmasını Ali Şansalan yönetecek. İki maç üzerinden oynanacak yarı final maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverler tarafından araştırılıyor. Abdullah Avcı yönetimindeki bordo-mavililer, ligde son haftalarda yakaladığı çıkışı kupada da sürdürmek istiyor. Trabzonspor çeyrek finalde Başakşehir’i mağlup ederek adını yarı finale yazdırmıştı. Peki Trabzonspor - Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, ZTK yarı final maçının ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 24.04.2024 - 19:17
Son Güncelleme: 24.04.2024 - 19:24
Trabzonspor - Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? ZTK Trabzonspor - Karagümrük maçı şifresiz mi, hangi kanalda? İlk 11'ler

’nda heyecan Trabzonspor - Karagümrük karşılaşmasıyla devam ediyor. Bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalan İstanbul ekibi kupada Galatasaray’ı mağlup ederek adını çeyrek finale yükseldi. Trabzonspor’da gözler kritik karşılaşma öncesinde Enis Destan, Fountas, Visca, Pepe, Enis Bardhi gibi oyuncuların performansı dikkat çekiyor. Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde ikinci kez kupada yarı final oynayacak. Trabzonspor, Süper Lig şampiyonu olduğu 2021/22 sezonunda yarı finalde Kayserispor’a mağlup olarak kupaya veda etmişti. Trabzonspor - Karagümrük maçının detayları belli oldu. Peki Trabzonspor - Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, yarı final karşılaşmasına ilişkin son bilgiler…

?

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor, Karagümrük’ü konuk ediyor. İki maç üzerinden oynanacak yarı final eşleşmesinin galibi adını finale yazdıracak.

Papara Park’ta oynanacak mücadeleyi Ali Şansalan yönetirken Trabzonspor - Karagümrük karşılaşması 24 Nisan Çarşamba günü saat 20:30’da başlayacak.

Mücadele A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın rövanşı, 8 Mayıs Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Bardhi, Visca, Pepe, Fountas, Enis Destan

Vavacars Fatih Karagümrük: Sirigu, Veseli, Biraschi, Ceccherini, Levent, Rohden, Feghouli, Emre Mor, Eysseric, Ryan Mendes, Güven Yalçın

FATİH KARAGÜMRÜK’TE GÖZLER KUPA MAÇINA ÇEVRİLDİ

Trendyol Süper Lig’in 33. haftası geride kalırken İstanbul ekibi bu sezon beklentilerin uzağında performans sergiledi.

Topladığı 33 puanla düşme hattında yer alan Karagümrük, Türkiye Kupası’nda ise istikrarıyla dikkat çekti.

Karagümrük çeyrek finalde Galatasaray’ı mağlup ederek kupanın dışına etmişti. Karagümrük, deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan avantajlı olarak İstanbul’a dönmek istiyor.

Trabzonspor - Fatih Karagümrük eşleşmesinin kazananı Ankaragücü - Beşiktaş maçının galibiyle finalde karşılaşacak.

TRABZONSPOR’DA HEDEF 10. KUPA

Karadeniz ekibi, bugüne dek ikişer kez Beşiktaş ve Gençlerbirliği, birer kez de Galatasaray, Bursaspor, Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Alanyaspor karşısında Türkiye Kupası şampiyonluğuna uzandı.

İlk kez 1976-1977 sezonunda Beşiktaş karşısında kupayı elde eden Trabzonspor, 1977-1978'de Adana Demirspor, 1983-1984'te Beşiktaş, 1991-1992'de Bursaspor, 1994-1995'te Galatasaray, 2002-2003 ve 2003-2004'te Gençlerbirliği, 2009-2010'da Fenerbahçe, 2019-2020 sezonunda da Alanyaspor karşısında finali kazanarak kupayı müzesine götürmüştü.

Trabzonspor, ligde ilk kez mücadele ettiği 1974-1975 sezonunda kupada final oynamayı başarırken, bugüne dek 15 final maçının 9'unu kazanıp bu kulvarda şampiyonluk mutluluğu yaşadı.

En son 2019-2020 sezonu Türkiye Kupası finalinde Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan bordo-mavililer, 3 sezon aradan sonra bu başarıyı tekrarlamak istiyor.

AVCI YÖNETİMİNDE İKİNCİ

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde ikinci kez kupada yarı final oynayacak.

Abdullah Avcı ile ilk olarak 2020-2021 sezonunda kupada mücadele eden bordo-mavililer, 5. eleme turunda Adana Demirspor'a 2-2 biten karşılaşmanın ardından penaltılarla elendi.

Trabzonspor, Avcı yönetiminde Süper Lig şampiyonluğu yaşadığı 2021-2022 sezonunda ise Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselerek Kayserispor ile eşleşti. İlk maçı 1-0 kazanan bordo-mavililer, deplasmanda 4-2 yenilerek organizasyona veda etti.

Sayfa Yükleniyor...