Nani o anı anlattı!

Fenerbahçe'ye Antalyaspor karşısında son anlarda attığı serbest vuruş golüyle 3 puanı getiren Luis Nani karşılaşması sonrası o anı anlattı.

NTV Spor 30.08.2015 - 23:40
Nani o anı anlattı!

Kadıköy'de Antalyaspor ağlarına gönderdiği 2 golle gecenin adamı olan Nani, duraklama dakikalarında kaydettiği güzel golü anlattı. 

Portekizli yıldız maçı değerlendirirken, “Çok duygu yüklü, zor bir karşılaşma oldu. Hafta içi oynadığımız maçtan sonra çok da kolay değildi. İlk golü bulduk, ikinci golü daha erken bulabilirdik; ama bunu başaramadık. Maçta üstündük ama maçın ilerleyen dakikalarında takım bölünmüş bir görüntü sergiledi. Rakip tek bir pozisyonda golü buldu ve işleri bizim için zorlaştırdı. Golden sonra golü aradık ve son dakikalarda da olsa golü bulduk. Bunun için mutluyum, golü ben attığım için sevincim bir kat daha arttı” dedi.

Serbest vuruş golünü de anlatan Nani, “İşte fırsat benim elime geldi, takımım için özel bir şeyler yapabilirim diye düşündüm. Vururken kendime inanıyordum. Maçı kazandıran golü attım. Çok da güzel bir gol oldu” ifadelerini kullandı. 

 

 

Sayfa Yükleniyor...