Uslu'dan sert sözler!

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Antalyaspor maçında 1 ila 3 penaltılarının verilmediğini savundu. Uslu, 90+7'deki gol öncesi verilen faul için ise "Son pozisyon fauldü, değildi, benim işim değil" dedi. Bu arada Uslu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'e de sert tepki gösterdi.

NTV Spor 31.08.2015 - 00:26
Uslu'dan sert sözler!

Antalyaspor karşılaşması sonrası stat çıkışında çarpıcı açıklamalar yapan Uslu, hakem Bülent Yıldırım'ı eleştirdi.
 
"Hep beraber gördük 1 veya 3 penaltı var" diyen Uslu, Bülent Yıldırım'ın kart göstermekte de hatalar yaptığını savundu.
 
TFF'nin sezon başı açıkladığı 12 maddeye uyarak tavsiyede bulunduklarını belirten Fenerbahçe Basın Sözcüsü, hem kendilerinin hem de diğer kulüplerin büyük transferler yaptığını söyledi. Maçın hakemi Bülent Yıldırım'a eleştiler getiren Uslu, "1 ile 3 arasında verilmeyen penaltımız var. Sarı ve kırmızı kartlar var. 7 numaralı Antalyalı oyuncunun en aşağı 7 tane sarı kartlık pozisyonu var. Ama sarı kartlar bize olunca anında verildi." dedi.

Mahmut Uslu, galibiyet golünü attıkları pozisyondaki faul kararı için ise "Son pozisyon fauldü, değildi, benim işim değil" şeklinde konuştu.

Uslu, bu arada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in açıklamalarına da tepki gösterdi.

Uslu, Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in "CHP ve MHP'nin geçici hükümete üye vermeme tavrını milli takım teknik direktörlerinin herhangi bir kulüpten milli takıma oyuncu davet ettiği halde, o oyuncunun 'Ben milli formayı giymeyeceğim, milli olmayacağım' diye direnmesine benzetiyorum. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın Galatasaray Kulübünün de antrenörü olması nedeniyle 'Ben Basketbol Milli Takımı'na Fenerbahçe Basketbol Takımı'ndan oyuncu vermeyeceğim' dedi. Milli takımlar Fenerbahçe'den bir oyuncu talep ettiğinde 'Milli takımımız için canımız feda' diyebilmelidir" şeklindeki sözlerini şaşkınlıkla izlediklerini ifade etti.

Konu hakkında Aziz Yıldırım'ı konuşturmamak için kendisinin geldiğini belirten Uslu, "Lütfen siyasetçiler siyasetini yapsın. Biz spor adamıyız, siyaset yapmamak için çabalıyoruz. Bizi tahrik etmesinler. Biz ahlaki durumu tartışmalı olan, Fenerbahçe tribünlerine hareket çeken bir hoca ile ilgili yorum yaptık. Aziz Yıldırım'ın başkanı olduğu kulüp tüm branşlardaki milli takımların %40'ını oluşturuyor. Siyasetçiler spora burnunu sokmasın. Bizi siyasete sokmayın, daha ağır cevaplar alırsınız" dedi.

Mahmut Uslu başta transfer yapıp yapmayacakları yönündeki bir soruya ise "Akşama kadar ne olacağını bilmem ama şu anda herhangi bir transfer yok" diye yanıt verdi.

Sayfa Yükleniyor...