4 transfer 50 milyon Euro kâr!

Alman Bundesligası ekiplerinden Wolfsburg, transferin son dönemini çok hareketli geçirdi. Yeşil-beyazlılar, Kevin de Bruyne ve Ivan Perisic ile yollarını ayırırken, Bayern Münih'ten Brezilyalı savunma oyuncusu Dante’yi ve Schalke 04’ten Julian Draxler’i renklerine bağladı.

NTV Spor 31.08.2015 - 16:46
4 transfer 50 milyon Euro kâr!

1,5 yıl önce 25 milyon Euro'ya transfer ettiği Kevın de Bruyne'ü 75 milyon Euro karşılığında Manchester City'e satan Wolsfburg, Hırvat forvet Ivan Perisic ile de yollarını ayırdı. Teknik direktörlüğünü Roberto Mancini'nin yaptığı Inter, Ivan Perisic için Wolfsburg'a 20 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

İki ismin satışandan 95 milyon Euro'ya kasasına koyan Wolfsburg, kadrosunu güçlendirmek için de transferin son günlerinde hareketli saatler geçirdi. Geçen sezonu lig ikincisi olarak tamamlayan ve Almanya'yı Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Wolfsburg, deneyimli bir savunma oyuncusuyla kadrosunu güçlendirdi. Yeşil-beyazlılar, Bayern Münih'in Brezilyalı stoperi Dante ile 3 yıllık sözleşme imzaladı ve bonservisi için Bavreya ekibine 4.5 milyon Euro ödedi.

DRAXLER RESMEN WOLFSBURG'DA
Wolfsburg ayrıca Schalke 04'ten Julian Draxler'i de 5 yıllığına kadrosuna kattı. Wolfsburg, 21 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Schalke'ye 35 milyon Euro artı bonus ödeyecek.

Wolfsburg iki yıldızını 95 milyon Euro'ya satarken, yerlerine aldığı isimler için yaklaşık 40 milyon Euro ödedi. Yeşil-beyazlıların bu transferlerden karı ise 50 milyon Euro aldı.

Sayfa Yükleniyor...