Arda'dan Melo yorumu...

Barcelona'ya transfer olan milli futbolcumuz Arda Turan, Lig TV'de bir dönem kaptanlığı yaptığı Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi. Felipe Melo'nun Inter'e transferine de değinen yıldız oyuncu, "Galatasaray Melo'yu arar" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 31.08.2015 - 22:17
Arda'dan Melo yorumu...

Barcelona'nın yeni yıldızı Arda Turan, Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'nun Inter'e transferine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Galatasaray Melo'yu arar ama futbolda bunlar var. Galatasaray oyuncu verecek, alacak" dedi.

Melo'nun Inter'e transfer olmasının sarı-kırmızılılar için kayıp olduğunu söyleyen Arda, "Galatasaray Felipe Melo'yu arar. Oyuncu kalitesi olarak üst düzey ve kaliteli bir oyuncu" dedi.

Galatasaray'ın abartıldığı şekilde transfere ihtiyacı olmadığını da söyleyeyen yıldız oyuncu, "3-4 oyunculuk bir durum yok. Grosskreutz iyi oyuncu. Her mevkide oynar" şeklinde konuştu.

"SELÇUK İNAN'A SÖYLEDİM..."
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden eski takımı Atletico Madrid'i de analiz eden Arda, "Ben Selçuk'a söyledim. 'Çok iyi oynadığınızı düşünüp, sıkıntı yaşayabilirsiniz' dedim" ifadelerini kullandı.

"ATLETICO BİRAZ SIKINTILI"
Galatasaray'ın çekilebilecek en iyi kurayı çektiğini, sadece ikinci torbada Atletico Madrid biraz sıkıntılı olduğunu söyleyen Arda, "Atletico Madrid tam bir sistem takımı. Arda gitti yerine birisi gelir. Diego Costa ve Falcao gittiğinde de yerleri doldu. Atletico Madrid yine şampiyonlar Ligi'ne gidecektir. Az kalsın Şampiyonlar Ligi'ni kazanacaktı. Bu sene de aynı sistemde devam ediyorlar. İlk iki maçlarını da kazandılar. Herkesin yeri dolar tabii ki ama sistemle bunu çözerler. Atletico Madrid karşısında çok iyi oynuyor gözüküp kaybedebilirsiniz. Duran toplar çok önemli. Galatasaray alan savunması yapıyor. Atletico bununla ilgili 2-3 antrenman yapar. Şöyle bir avantaj olabilir; çabuk yön değiştirme yapılırsa zaafiyet bulunabilir. Set hücumda açmak çok zor. Selçuk'la sohbet ettik bunları ona da söyledim" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...