West Ham'dan üçü birarada!

Slaven Bilic'in menajerliğini yaptığı Premier Lig ekibi West Ham, transfer döneminin son gününü hareketli geçirdi... Londra ekibi kadrosunu Alex song, Victor moses ve Jelavic ile güçlendirdi.

NTV Spor 01.09.2015 - 10:00
West Ham'dan üçü birarada!

Arsenal'den 2012'de Barcelona'ya 23 milyon Dolar'a transfer olan; ancak Katalan devinde ilk 11 şansı bulamayan Alex Song, tekrar West Ham United'a kiralandı. Ligde geride kalan 4 haftada 2 galibiyet ve 2 yenilgi alan Slaven Bilic'in ekibi, geçen yıl kiralık olarak oynayan Song'ta son gün mutlu sona ulaştı. Çekiçler, Kamerunlu orta saha oyuncusunu son günde tekrar kiraladı.

Geçen yıl Wes Ham ile 31 maça çıkan ve 3 gol atan Alex Song'un transferini doğrulayan West Ham United Başkanı David Gold sosyal medya hesabından "Onaylandı. Alex Song, West Ham'la k iralık olarak sözleşme imzaladı. Tekrar hoşgeldin" mesajını yayınladı.

İngiltere'de transferin son gününde en aktif kulüplerden biri West Ham United'dı... Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham, 3 oyuncuyu birden kadrosuna kattı. Geçen sezon West Ham formasıyla 31 maça çıkan alex song,, barcelona'dan bir sezonluğuna daha kiralandı..

Londra ekibinin kiralık olarak kadrosuna kattığı bir diğer isim Victor Moses oldu. Moses, Chelsea ile 4 yıllık sözleşme yeniledikten sonra, West Ham'ın yolunu tuttu. Nijeryalı oyuncu geçen sezonu da Stoke City'de kiralık olarak geçirmişti.

Bilic, forvet hattını da Nikica Jelavic ile güçlendirdi. Uzun süre Manchester United'lı Javier Hernandez'in peşinde koşan yönetim, golcü oyuncu Bayer Leverkusen ile anlaşınca, Hull City'nin Hırvat forvetini renklerine kattı. 2 yıllık sözleşme imzalanan Jelavic, 50 kez giydiği Hull City formasıyla 13 gol atmıştı. Jelavic, bir dönem de Everton'da top koşturmuştu.

Sayfa Yükleniyor...