Fernandao'ya yunuslu terapi!

Tatil için Bodrum ilçesine gelen Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Fernandao, yunuslarla yüzdü.

NTV Spor 01.09.2015 - 16:00
Fernandao'ya yunuslu terapi!

Fenerbahçe'nin forvet pozisyonunda oynayan Brezilyalı futbolcusu Fernandao, ailesiyle iki günlük tatil için Bodrum'a geldi. Dün ilçeye bağlı Torba Mahallesi'ndeki bir otele yerleşen ünlü futbolcu, bugün öğle saatlerinde Güvercinlik mevkisindeki yunus parkına gitti.

İki oğlu, eşi ve ailenin diğer fertleriyle Dolphin Park'a giden yıldız futbolcu, burada bir süre yunusları izledi. Fernandao, eşi Daiana, oğulları Davi ve Daniel ile yunuslarla bir süre oynadı. Daha sonra tek tek yunusların bulunduğu havuza giren aile üyeleri, eğitenler eşliğinde yunuslarla yüzdü.

Fernandao, yunuslardan ürken ve yanına yaklaşamayan oğlu Davi'yi bir süre ikna etmeye çalıştı. Yunusun havuz kenarına çıkmasıyla ikna olan Davi, daha sonra yunusla fotoğraf çektirdi.

Fernandao, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'a ilk defa geldiğini ve çok keyif aldığını söyledi. İlçeyi "muhteşem" bulduğunu dile getiren Fernandao, "Keşke daha önceden tanısaydım ve daha önce gelebilseydim. Hem kendim hem de ailem için çok güzel eğlence ortamı ve tatil ortamı geçirdim. Daha sonra da mutlaka Bodrum'a geleceğim" dedi.

Fernandao, yunuslarla terapi yapmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, "İlk defa yunuslarla yüzme fırsatı buldum" diye konuştu.

Oğlunun yunuslardan biraz ürktüğünü dile getiren Fernandao, "Oğlum buraya gelirken çok niyetli ve istekliydi. Ama burada biraz korktu ve endişelendi ama daha sonra zor da olsa endişesini yenerek yunuslarla yüzmeye ikna ettik" dedi.

Fernandao ve ailesi bir süre daha yunus parkta kaldıktan sonra konakladıkları otele doğru hareket etti.

Bu arada Fernandao, bazı hayranlarının fotoğraf çekme isteğini de geri çevirmedi.

Sayfa Yükleniyor...