Fenerbahçe aşkı, onun 'yaşama şevki'

Oktay Çelikel... 27 yaşında hayatının baharında uğradığı saldırıda hayallerini ve bütün umutlarını kaybetse de onu hayata bağlayan sevdası onunlaydı.

NTV Spor 01.09.2015 - 18:32
Fenerbahçe aşkı, onun 'yaşama şevki'

Kendisini hayata bağlayan tek neden olan Fenerbahçe aşkı, Oktay'ın kendi deyimiyle 'yaşama şevki' olmuş durumda. Belki de bu şevk ve aşk, onu mahkum olduğu tekerlekli sandalyeden ayağa kaldıracak.

Kaderde, 2013 yılında Elazığ'da oynanan ve Oktay'ın memleketinin ezeli rakibi Malatya'nın yetiştirdiği Milli futbolcu Mehmet Topal'ın golüyle 1-1 berabere kaldıkları maçta, hayranı olduğu Mehmet Topal'ın o maçta giydiği formanın Oktay'a nasip olması da varmış. O maçtan sonra kardeşi İsmail Topal'a verdiği forma, 2 yıl sonra hayatla tek bağlantısının Fenerbahçe olduğunu söyleyen Oktay'ın sırtında ve artık ölene kadar bu formayı taşıyacağını belirtmekte.

Milli kampta olan Mehmet Topal'la görüntülü konuşup görüşen ve o sıra gözyaşlarına boğulan Oktay'ın bu hayattan istediği tek şey ise, hayalini kurduğu Fenerbahçe'nin mabedi Şükrü Saraçoğlu'nda futbolculara yakın bir yerde maç izleyebilmek ve belki de atılan bir golden sonra futbolcularla kucaklaşabilmek.

'Ölürsem kefenim sarı lacivert olsun' diyen Oktay'ın bu isteğine, Fenerbahçe camiasının kulak vermesi bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...