Recep Niyaz yeniden Denizlispor'da!

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 2010'da Fenerbahçe'ye gönderdiği Recep Niyaz'ı, 1 yıllığına tekrar renklerine bağladı.

NTV Spor 01.09.2015 - 18:55
Recep Niyaz yeniden Denizlispor'da!

Kulüp binasında düzenlenen imza törende konuşan Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Şavluk, Recep Niyaz'dan beklentilerinin yüksek olduğunu, genç oyuncunun kendisini geliştirerek, adından daha çok söz ettiren bir futbolcu olacağına inandıklarını söyledi.

Transferle ilgili bilgi veren kulüp yönetim kurulu üyesi Taner Atilla ise Denizlispor altyapısında yetişen Recep Niyaz'ı büyük uğraşlarla yeniden kadrolarına kattıklarını ifade ederek, "Recep Niyaz, başka kulüplerin yüksek teklifine rağmen Denizlispor'u, ailesini tercih etti. Bundan dolay kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK"
Recep Niyaz, eski takımına dönme isteğini olumlu karşılayan yeşil-siyahlı yöneticilere teşekkür etti.

Denizlispor'da kariyeri açısından yeniden çıkışa geçeceğine inandığını söyleyen 20 yaşındaki futbolcu, "İnşallah Süper Lig'e çıkma sevincini burada hep birlikte yaşarız. Buna yürekten inandığım için yuvama geldim. Burası tekrar Süper Lig şehri olacak. Buna sonuna kadar inandıktan sonra kimse de önümüze engel koyamaz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'den ayrılma nedeniyle ilgili bir soru üzerine Recep Niyaz, kariyerinin en iyi ve en kötü dönemlerini sarı-lacivertli takımda yaşadığını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Neden oynayamadım? Belki nasip değildi, belki yetersizdim. Tekrar yeterli olabilmek için buraya geldim. Sonuna kadar hedeflerimin arkasında koşacağım. Bunlardan birisi de tekrar Fenerbahçe'de oynamak. Belki fizik olarak, belki yetenek olarak kimine göre ise kafa olarak motivasyon sağlayamadığım düşünüldü. Bazıları da yeterli olduğumu ama şans verilmediğini düşündü. Ben de öyle düşünüyorum. İki sene boyunca 55 maç oynadım. Fenerbahçe tarihinde kiralık gönderilen gençlerin hiçbiri bu kadar maç oynamadı. 2 dönem gidip oynadıktan sonra geri döndüğümde ne kampta ne herhangi bir yerde şans verildi. Demek ki, şans verilmiyormuş, alınıyormuş. Tekrar bu şansı alabilmek için buraya geldim. İnşallah da öyle olur."

Sayfa Yükleniyor...