Milliler, yeni zaferler için Konya'da

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 3 Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de de Hollanda ile yapacağı karşılaşmalar için Konya'ya gitti.

NTV Spor 01.09.2015 - 23:44
Milliler, yeni zaferler için Konya'da
Millileri Konya'da coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı.

Ay-yıldızlı kafile, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla Konya'ya hareket etti. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki milli takım kafilesinde, 27 futbolcu yer aldı.

Konya'ya giden kafilede kaleciler Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok, Onur Recep Kıvrak, savunma oyuncuları Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Ersan Adem Gülüm, Serdar Aziz, Emre Taşdemir, orta alan oyuncuları Volkan Şen, Alper Potuk, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan ile forvet oyuncuları Umut Bulut, Burak Yılmaz, Mevlüt Erdinç ve Batuhan Karadeniz bulunuyor.

Milli takımda Gökhan Gönül, sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkarılmıştı.

A Milli Takım, Letonya maçının hazırlıklarını bugün Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadı'nda yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Ay-yıldızlılarda, Fatih Terim de idmandan önce statta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Sayfa Yükleniyor...