"Bütün kupalara talibiz"

Fenerbahçeli Volkan Demirel, oynadıkları her kulvarda şampiyon olmak istediklerini söyledi. NTV Spor'a konuşan tecrübeli file bekçi, Fenerbahçe son transferlerle daha da güçlendiğini belirtti.

NTV Spor 02.09.2015 - 17:51
"Bütün kupalara talibiz"

Sarı-lacivertli takımın tecrübeli ismi Volkan Demirel, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Sponsorluk projelerinin kulübe katkılarını dile getiren Volkan, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye'de tüm kupalara talip olduklarını söyledi. 

Kulübün projelerini taraftara aşılamak istediklerini söyleyen Volkan Demirel; "Elimizden geldiği kadarıyla hem Yandex hem de Hedef 1 Milyon Üye projesini anlatmaya çalışıyoruz. Taraftarımızla büyüyen bir kulüp olmak istiyoruz çünkü bu sezon takıma çok önemli isimler dahil oldu. Bu tarz imzalar sponsporların destekleriyle gerçekleşiyor. Taraftarımız desteğini eksik etmezse ilerleyen dönemlerde daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN KUPALARA TALİBİZ"
Yeni sezonda Türkiye ve Avrupa'daki hedeflerini aktaran tecrübeli eldiven; "Yarıştığımız her platformda hedefimiz belli. O kupayı kaldırmak. Elimizden geleni sahaya yansıtacağız. O günkü şartlar ne elveriyorsa oraya kadar ilerlemek istiyoruz." dedi.

VAN PERSIE VE NANI
Volkan, Robin van Persie ve Nani ile oynamak kendileri için çok büyük bir mutluluk olduğunu söyledi ve ekled; "Sonuçta ben de Fenerbahçe taraftarıyım ve onları takımda gördüğümden dolayı çok memnunum. Hep birlikte dostluk ortamımızın olması da ayrı bir keyif. Umuyorum bu tarz sponsporluklarla yönetimimiz daha büyük isimleri de getirir."

Sayfa Yükleniyor...