Grosskreutz şoku!

FIFA, Kevin Grosskreutz'un sözleşmesine evrak eksikliği nedeniyle onay vermedi.

NTV Spor 02.09.2015 - 19:01
Grosskreutz şoku!

Galatasaray'a Grosskreutz için FIFA'dan kötü haber geldi. Sarı kırmızılılar, transferin son gününde renklerine bağladığı Alman futbolcunun evraklarını yetiştiremediği gerekçesiyle 6 ay oynatamayacak.

Transfer döneminin bitmesine birkaç dakika kala işlemleri tamamlanan ancak saat 00.00'dan sonra sisteme geçirilen, bu sebepten dolayı FIFA'nın kararının beklediği transfer olumsuz sonuçlandı.

Galatasaray Kulübü, evrakları zamanında gönderdiklerini ancak yaşanan yoğunluktan dolayı işlemin bir sonraki günün ilk saniyelerinde tamamlandığını açıklamıştı.

Sarı kırmızılılar, konuyla ilgili FIFA'ya başvurmuş ve çözüme kavuşmasını beklemeye başlamıştı. Ancak FIFA, durumu detaylı şekilde inceleyerek, geç kalındığını ve Alman futbolcunun Ocak ayında oynayabileceğini bildirdi.

Galatasaray yönetimi bu karar karşısında büyük şaşkınlık yaşarken, yeni transfer Grosskreutz Şampiyonlar Ligi kadrosundan da çıkarılacak. UEFA, geçtiğimiz gün Şampiyonlar Ligi takım kadrosunda yer alan Alman futbolcunun, FIFA'dan gelecek karara göre listeden çıkarılabileceğini belirtmişti.

GEREKÇELİ SEBEP: "İMZA YOK"
FIFA, Galatasaray'dan Grosskreutz transferi için gönderilen evrakların imzasız ve boş olduğu bildirdi.

Transfer için kulüp adına Futbol Direktörü Yardımcısı Uğur Yıldız evrakları gönderirken FIFA imza kısmının boş olduğunu aktardı.

Galatasaray Futbol Direktör Yardımcısı Uğur Yıldız'ın görevine son verilmesi bekleniyor. Yıldız, FIFA'ya gönderilen evrakları eksik yolladığı için kulüp ile ilişkisi kesilecek. 

Grosskreutz takımla beraber çalışacak, Ocak ayından itibaren forma giyecek.

 

Sayfa Yükleniyor...