Hazard'dan itiraf

Chelsea'nin yıldızı Eden Hazard, Messi ve Ronaldo'nun seviyesine gelmesi için önünde uzun bir yol olduğunu kabul etti. Hazard, hiçbir zaman Messi ya da Ronaldo kadar golcü bir oyuncu olamayacağı görüşünde.

NTV Spor 03.09.2015 - 13:52
Hazard'dan itiraf

Chelsea geçen sezon Premier Lig'de şampiyon olurken yıldızlaşan Eden Hazard, menajeri Jose Mourinho tarafından Messi ve Ronaldo ile kıyaslanmıştı.

Geçen sezon 19 gol atan Hazard, bu sezona ise tıpkı takımı Chelsea gibi çok kötü başladı. İlk 4 lig maçında gol atamayan Hazard, Belçika Milli Takımı kampında kariyer gelişimini değerlendirdi.

Yıldız oyuncu, Messi ve Ronaldo'nun seviyesine hiçbir zaman gelemeyeceğini kabul etti. Zira Hazard'a göre bu oyuncuları özel kılan çok gol atmaları. Adının Messi ve Ronaldo ile yanyana anılması için her sezon 50-60 gol atması gerektiğini vurgulayan Hazard, "Bunu yapabilir miyim bilmiyorum. Çünkü hiçbir zaman Messi ile Ronaldo gibi gole aç olmadım. Onlar skor ne olursa olsun gol atmaya çalışıyor. Ben ise 1 gol attıktan sonra genellikle bu kadarı yeterli diye düşünüyorum" dedi.

Hiçbir zaman rekor peşinde koşmadığını belirten Hazard, sadece kendisini geliştirmeye çalıştığını ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...