"Bireysel hata"

Galatasaray Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Kevin Grosskreutz trasferinde yaşanan sorun hakkında açıklamalar yaptı. Hamzaoğlu, transferin bireysel bir hata nedeniyle gerçekleşmediğini söyledi.

NTV Spor 03.09.2015 - 15:05
"Bireysel hata"

Galatasaray Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Kevin Grosskreutz transferinde yaşanan sorun hakkında açıklamalarda bulundu.

Kevin Grosskreutz'u 2 aydır takip ettiklerini ve görüştüklerini belirten Hamza Hamzaoğlu, transferin son güne kalmasının Melo'nun transferinden kaynaklandığını söyledi.

"MELO KENDİ GİTMEK İSTEDİ"
“Melo ile anlaştık, kalmaya karar verdi. Biz de onu kadroya aldık" diyen Hamzaoğlu, Brezilyalı oyuncunun transferin son gününde Inter'e gitmek istediğini söylediğini, kendilerinin de gitmek isteyen oyuncuyu tutmak istemediklerini ifade etti.

"PLANLARIMIZDA ÇOK BÜYÜK BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI"
Tecrübeli teknik adam, "Melo gitti ve biz de acil olarak Kevin'i aynı gün Almanya'dan getirdik. Bir gün içerisinde bir çok transfer gelişmesi oldu ve bu yoğunluk içerisinden bir hata yapıldı. Biz buradan Telles ve Melo'yu gönderdik, buradan bir e-mail ile her şey halledildi ancak bizim Kevin transferinde böyle bir şansımız yoktu, sağlık kontrolü yaptırmamız ve burada imza attırmamız gerekiyordu. Sorun değil, planlarımızda çok büyük bir değişiklik olmadı” dedi.

"KEVIN'İ SADECE BU SEZONA DÜŞÜNMEDİK"
Grosskreutz'u Melo'nun yerine aldıklarının söyleyen Hamzaoğlu, “Kevin'i biz sadece bu sezona düşünmedik, sorun değil Ocak'ta aramıza katılacak" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...