Hamzaoğlu temkinli

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi'ndeki gruplarını değerlendirdi. Hamzaoğlu, gruplarının kağıt üstünde kolay gözükse de Atletico Madrid ve Benfica'nın çok iyi takımlar olduğunu söyledi.

NTV Spor 03.09.2015 - 15:33
Hamzaoğlu temkinli

TRT Spor'a konuşan Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini ifade etti. 

Hamzaoğlu, "Grubumuz kağıt üzerinde kolay gözüksede bana göre zor bir gruptayız ancak gruptan çıkacak güce sahibiz. Yeter ki kendi değerlerimiz ile hareket edelim. Atletico Madrid maçı bizim için çok önemli, kendi sahamızda oynayacağız, bu durum bizim için bir avantaj. İspanyol ekip, dikine oynayan ve savunma anlamında çok iyi bir takım. İlk maçımızda çok iyi bir takıma karşı oynayacağızı biliyoruz. Benfica'ya gelecek olursak Portekiz ekibini küçümsüyorlar ama UEFA sıralamasında 6. basamaktalar. 2 kez UEFA finali oynadılar. Öyle göründüğü gibi basit bir rakip değil" diye konuştu.

Gruptaki bir diğer rakipleri Kazak ekibi Astana'nın kapalı bir kutu olduğunu belirten Hamza Hamzaoğlu, "Astana, nasıl oynayacağını bilmediğimiz bir takım. İlk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılıyorlar. Grubun süpriz takımı olabilirler. analizlerini yapıyoruz. Hafife almıyoruz" dedi.

Galatasaray teknik direktörü, ilerleyen yıllardaki en büyük hedeflerinin ise  "Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yakalamak" olduğunu sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...