Manchester United - Newcastle United maçı ne zaman? Manchester United - Newcastle United maçı hangi kanalda? İlk 11'ler

Premier Lig’de Manchester United ve Newcastle United kozlarını paylaşıyor. Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan Manchester United maçı kazanmayı hedefliyor. Oynadığı son iki karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Manchester United, Newcastle United karşısında kazanarak haftayı kayıpsız atlatmayı hedefliyor. Newcastle United ise Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürmek için sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Manchester United - Newcastle United maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Peki Manchester United - Newcastle United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 15.05.2024 - 20:42
Son Güncelleme: 15.05.2024 - 21:12
Manchester United - Newcastle United maçı ne zaman? Manchester United - Newcastle United maçı hangi kanalda? İlk 11'ler

Premier Lig’de son hafta öncesi zirve ve düşme hattında kritik mücadeleler oynanacak. Orta sıraları yakından ilgilendiren mücadelede ise Manchester United- Newcastle United’ı konuk ediyor. Eddie Howe yönetiminde performansı dikkat çeken Newcastle United’da gözler Alexander Isak ve Anthony Gordon gibi oyunculara çevrildi. Manchester United’da ise kritik mücadele öncesinde en fazla skor katkısı veren oyuncular Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund ve Garnacho oldu. Peki Manchester United- Newcastle United maçı ne zaman, saat kaça ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

MANCHESTER UNİTED - NEWCASTLE UNİTED MAÇI NE ZAMAN?

Manchester United ve Newcastle United’ın karşı karşıya geleceği mücadelebugün saat 22.00’de başlayacak. Mücadele beIN Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İLK 11'LER

Manchester United: Onana, Dalot, Evans, Casemiro, Wan-Bissaka, Amrabat, Mainoo, McTominay, Fernandes, Diallo, Garnacho

Newcastle United: Dubravka, Trippier, Burn, Krafth, Hall, Anderson, Longstaff, Guimaraes, Murphy, Gordon, Isak

MANCHESTER UNİTED’DA HEDEF GALİBİYET

‘Kırmızı Şeytanlar’ bu sezon geride kalan 36 karşılaşmada sadece 16 galibiyet alabildi. Hollandalı çalıştırıcının geleceği sorgulanırken 37. haftaya United ekibi topladığı 54 puanla 8. sırada giriyor.

Manchester United bu sezon oynadığı maçlarda 52 kez fileleri sarsarken savunma hattında yaşadığı sıkıntılarla dikkat çekti.

İngiliz ekibi 36 karşılaşmada 56 gol yedi. Ligde oynadığı son iki maçını kaybeden Erig ten Hag’ın öğrencileri, Newscastle United maçını kazanmayı hedefliyor.

NEWCASTLE UNİTED PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Manchester City, Arsenal, Liverpool, Aston Villa, Tottenham gibi takımların ardından 6. sırada bulunan Newcastle United haftaya topladığı 57 puanla giriyor.

İngiliz ekibi bu sezon oynadığı 36 karşılaşmada 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 79 kez sarsarken kalesinde 57 gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...