Galatasaray FIFA'ya gidiyor!

Grosskreutz transferi eksik imza nedeniyle FIFA'dan dönen Galatasaray itiraza hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar olayın para cezasına dönüştürülmesi için FIFA'dan randevu talep edecek.

NTV Spor 03.09.2015 - 16:59
Galatasaray FIFA'ya gidiyor!

Galatasaray, Grosskreutz için FIFA'ya başvuru yapacak.

Sarı-kırmızılı kulüp, TFF'ye konu ile ilgili FIFA'dan kendileri için randevu almasını talep edecek. Önümüzdeki hafta verilmesi beklenen randevuya Galatasaray Kulübü'nü temsilen başkan yardımcısı avukat Eşref Alaçayır'ın yanı sıra, Grosskreutz'un menajeri ve sarı-kırmızılı kulübün hukukçuları katılacak.

Galatasaray, FIFA'nın daha önce benzer bir durumda yaşanan sıkıntıyı para cezasına dönüştürdüğünü ve bunun emsal teşkil edeceğini düsünüyor.

FIFA'nın Grosskreutz konusunu para cezasına dönüştürmesini isteyecek olan sarı-kırmızılılar, hukuk mücadelesine başlayacak.

Galatasaray yetkilileri, Alman futbolcunun sahaya çıkamamasından dolayı mağdur olduğunu, bu konu üzerinden gerekçelerini ayrıntılı şekilde FIFA'ya sunacaklarını belirtti.

İSTİFA DEĞERLENDİRMEYE ALINMADI
Grosskreutz transferinde yaşanan sıkıntıdan sonra futbol direktörü Cenk Ergün'un yönetime istifasını verdiği ancak bunun şu an itibariyle değerlendirmeye alınmadığı belirtildi.

Yönetim, futbol direktörü yardımcısı Uğur Yıldız'ın FIFA'ya boş evrak göndermesinden dolayı sunduğu istifayı ise değerlendirmeye alacak. Yıldız'ın görevine devam etmeyeceği ancak Cenk Ergün'ün çalışmalarına devam edeceği ifade edildi.

GROSSKREUTZ CAS'A BAŞVURACAK
Alman futbolcunun ise CAS'a gitmesi bekleniyor. Grosskreutz, mağdur durumda kaldığını belirterek, konuyla ilgili itirazda bulunacak. Mevcut durumda yalnızca antrenmana çıkabilecek olan deneyimli futbolcu, resmi maçlarda oynayamayacağı için bazı gelirleri elde edemeyecek.

 

Sayfa Yükleniyor...