Melo ve Telles imzaladı

Inter'e transfer olan Felipe Melo ve Alex Telles İtalyan medyasının karşısına çıktı. Brezilyalı oyuncular yeniden Roberto Mancini ile çalışacak olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

NTV Spor 03.09.2015 - 20:19
Melo ve Telles imzaladı
Inter'in Galatasaray'dan transferin son gününde kadrosuna kattığı Felipe Melo ve Alex Telles İtalya'da basının karşısına çıktı.
 
Antrenman sonrası soruları yanıtlayan Brezilyalı oyuncular, Inter Menajeri Roberto Mancini ile yeniden çalışacak olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
 
Felipe Melo Inter'in her zaman aklında olduğunu belirterek, "Fiorentina'dayken Jose Mourinho beni Inter'e çok istedi ancak transferim bilemediğim bir nedenle gerçekleşmedi. Bir yıl sonra Galatasaray'a transfer oldum. Inter için hep fırsat kolladım. İki idolüm burada oynadı ve burada olmaktan çok mutluyum. Türkiye'de hiçbir zaman sorun yaşamadım, aksine çok güzel günler geçirdim. Oyun olarak sert bir yapım var ancak geçen sezon Galatasaray da tek bir kırmızı kart görmedim. Ne yaptığını bilen bir oyuncuyum" dedi.
 
Alex Telles de, ''roberto Mancini'nin bana ihtiyacı olduğunu biliyorum ve hazırım. Burada olmaktan ve Mancini ile buluşmaktan dolayı mutluyum. Kariyerim çok hızlı ilerliyor. Henüz 22 yaşındayım ve Inter'deyim. Çalışmaya ve kendimi geliştirmeye devam edeceğim'' diye konuştu.
 
Her iki oyuncunun Inter'de giyeceği forma numaraları da belli oldu. Felipe Melo 83 numaralı formayı Alex Telles ise 12 numaralı formayı giyecek.

Sayfa Yükleniyor...