Arın reçeteyi verdi

Adanaspor Teknik Direktörü Arın "Geride kalan karşılaşmalarda yakaladığımız pozisyonları gole çevirmeyi becerebilseydik kötü gibi görünen üç haftayı daha iyi yerlerde tamamlamış olurduk" dedi.

NTV Spor 03.09.2015 - 21:30
Arın reçeteyi verdi
Adanaspor'da teknik direktör Eyüp Arın, ligin 3 haftasındaki maçlarda yakaladıkları pozisyonları gole çeviremedikleri için puan kaybı yaşadıklarını belirterek, "Gol atamazsan kazanamazsın" dedi.
 
Kulübün internet sitesinden açıklama yayımlayan Arın, Göztepe maçında kötü oynadıklarını kabul ettiklerini ancak Şanlıurfa ve Giresunspor karşısında galibiyeti hak eden performans sergilediklerini aktardı.
 
Arın, "Geride kalan karşılaşmalarda yakaladığımız pozisyonları gole çevirmeyi becerebilseydik kötü gibi görünen üç haftayı daha iyi yerlerde tamamlamış olurduk. Futbol böyle bir şey. Gol atamazsan kazanamazsın. Şanlıurfaspor ve son oynadığımız Giresunspor karşılaşmalarında da bunu yaşadık. Hak eden taraf bizdik ancak olmadı" ifadelerini kullandı.
 
Bu müsabakalardan ders çıkardıklarını ve çalışmalarına bu yönde devam ettiklerini vurgulayan Arın, Denizlispor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını dile getirdi.
 
Bu arada Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, günü çift antrenmanla geçirdi.
 

Sayfa Yükleniyor...