Cenk ve Volkan sorularına tepki!

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ve Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'u Milli Takım'a çağırmadığı için eleştirilen Fatih Terim, "Volkan kendisi Milli Takım'a çağırılmamak istedi" dedi.

NTV Spor 04.09.2015 - 01:38
Cenk ve Volkan sorularına tepki!
Fatih Terim, Letonya ve Hollanda maçları için Cenk Tosun ile Volkan Demirel'i kadroya almamasına yönelik eleştirilere tepki gösterdi. Terim, Volkan Demirel'in Milli Takıma çağırılmamak için kendisine talepte bulunduğu söyledi.
 
Cenk Tosun konusunda "Milli Takım'a seçimlerimiz Süper Lig karmasından değil. Cenk zaten A2 takımında ve önem verdiğim bir futbolcu. Zaten Cenk'i çağırsam başka bir futbolcu bulurdunuz, bu alışkanlık halinde sizde" diyen Tearim, ardından Volkan Demirel hakkında konuştu.
 
Volkan'ın kendisine gelip "Hocam ne olur beni bir daha çağırma" dediğini, bunu da herkesin bildiğini belirten Fatih Terim, soruyu soran gazeteciye "Siz de bunu bilmesine rağmen soruyorsunuz" diye kepki gösterdi. Volkan Demirel'e Milli Takım'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirten tecrübeli hocaa, "Şu anda kalecimiz Volkan Babacan, Onur Kıvrak diğer arkadaşlarımız" dedi.
 
Soruyu soran gazeteciye tepkisini sürdüren Terim, "Bugünün konusunda Cenk ile Volkan'ı nasıl oturtabildin? Hiç alakası yok! Ama kim yoksa o aranır; hata ya da maçın sonucu ona bağlanır!" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...