Fenerbahçe'de sistem arayışları!

Fenerbahçe, milli takım arasında sistem denemeleri yapıyor. Teknik direktör Vitor Pereira, sezon başında olduğu gibi farklı oyun formasyonları kullanmayı planlıyor.

NTV Spor 06.09.2015 - 23:54
Fenerbahçe'de sistem arayışları!
Ligde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, teknik ekip, oyun formasyonları üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Her ne kadar teknik direktör Vitor Pereira, her fırsatta dizilişin önemsiz olduğunu, önemli olanın saha içi dinamikleri olduğunu aktarsa da taktik tahtasına geride kalan maçlarda 4-4-2 ve 4-3-3 dizilişlerini yazdı. Oyun içinde de değişik stratejiler uygulayan Portekizli teknik adam bu denemelerini sürdürecek. Pereira yardımcılarıyla birlikte milli maç arasında yaptığı rakip analizleri sonrasında kullanacağı formasyonları maç maç belirleyecek.

Transfer sezonunun son günlerinde Liverpool'dan kiralanan Lazar Markoviç'i de takıma adapte etmenin yollarını arayan Pereira, bu oyuncuyu kanatların yanı sıra zaman zaman kısa santrafor pozisyonunda da kullanmayı planlıyor. Ancak genç oyuncunun henüz takımla yeterince çalışamaması kadroya dahil olmasını geciktirecek.

Bu arada Kasımpaşa maçının taktik hazırlıklarına başlayabilmek için milli takımlardan dönecek oyuncuları bekleyen Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Abdoulaye Ba'nın tedavileri sürüyor.

Sayfa Yükleniyor...