Dev iddia!

Transferin son gününde Paris Saint-Germain'in Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmak için 150 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öne sürüldü. Tekliflerine ret yanıtı alan Paris kulübünün, ilerleyen dönemde Ronaldo için yine Real Madrid kapısını aşındıracağı iddia ediliyor.

NTV Spor 07.09.2015 - 15:10
Dev iddia!

Brezilya'nın en çok takip edilen spor kaynaklarından biri olan Globoesporte, Cristıano Ronaldo ile ilgili çarpıcı bir transfer iddiasını gündemine taşıdı. Globoesporte, Paris Saint-Germain kulübünün transferin son gününde Portekizli yıldızı kadrosuna katmak için dev bir bütçeyi gözden çıkardığını öne sürdü.

Ronaldo için 150 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödemeyi göze alan Paris Kulübü, Real Madrid'in yıldız oyuncusunu satmak istememesiyle transferi gerçekleştiremedi. Globoesporte, ret cevabı almasına karşın Paris Saint-Germaın'in Ronaldo konusundaki ısrarını sürdürdüğünü Fransız ekibinin ilerleyen dönemde bu transferi gerçekleştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını iddia etti. Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid ile Haziran 2018'e dek sözleşmesi sürüyor.

Sayfa Yükleniyor...