Polemiğin adı Mourinho!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, yine bir polemiğin baş kahramanı oldu. İngiliz basını, Everton - Chelsea maçının ardından Mourinho’nun meslektaşı Martinez’e ağır bir şekilde hakaret ettiğini öne sürdü.

NTV Spor 14.09.2015 - 11:18
Polemiğin adı Mourinho!

Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea, bu sezon istediği sonuçları alamıyor. Geride kalan 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Maviler, hafta sonunda Everton'a 3-1 yenildi. Londra ekibinin kötü performansı, İngiliz basınında geniş bir biçimde mercek altına alınırken, gazeteler bu karşılaşmanın ardından Jose Mourinho ile Everton menajeri Roberto Martinez'in bir tartışma yaşadığını iddia etti. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Mourinho, Martinez'in karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısının uzun sürmesi nedeniyle İspanyol menajere tepki gösterdi. Mourinho, Londra'ya geri döneceklerini ve yola çıkacaklarını, ancak Roberto Martinez'i beklemek zorunda kaldığını sert bir dille ifade etti. İngiliz basını, bu esnada Portekizli menajerin Martinez'e hakaret ettiğini de öne sürdü.

Chelsea menajeri Mourinho ile Everton menajeri Martinez, transfer döneminde İngiliz savunma oyuncusu John Stones nedeniyle birkaç kez söz düellosuna girmişti. Mourinho, Evertonlı stoperi kadrolarına katmak için her türlü fedakarlığı yapabileceklerini dile getirmişti. Roberto Martinez ise; Mourinho'nun yaptığı transfer teklifi nedeniyle oyuncusunun kafasının karıştığını belirtmiş ve meslektaşına tepki göstermişti.

Sayfa Yükleniyor...