"Messi ve Ronaldo ayarında"

Juventus kalecisi Buffon, takım arkadaşı Pogba'yı övdü. Tecrübeli file bekçisi, Pogba'nın Messi ve Cristiano Ronaldo ayarında bir futbolcu olduğunu söyledi.

NTV Spor 15.09.2015 - 11:38
"Messi ve Ronaldo ayarında"

Andrea Pirlo, Carlos Tevez ve Arturo Vidal gibi yıldızlarla yollarını ayıran Juventus'ta gözler iki futbolcunun üzerinde. Yılların tecrübesi Gianluigi Buffon ile son birkaç yılın yükselen yıldızı Paul Pogba, İtalyan ekibinin en önemli kozları. Nitekim İtalyan basını, bu yıl Serie A'da henüz istediği sonuçları alamayan ve 3 maçta sadece 1 puan toplayabilen Juventus'u bu iki lider özellikli futbolcunun ayağa kaldırabileceği görüşünü savunuyor.

Juventus'a yıllarını veren Buffon, genç takım arkadaşının dünyanın en önemli oyuncularından biri olduğuna vurgu yaptı. Pogba'nın Messi ve Cristiano Ronaldo ayarında bir futbolcu olduğunu dile getiren Buffon, Fransız yıldızın dünyanın en önemli takımlarında oynayabilecek kapasite ve yetenekte olduğunu söyledi.

Pogba için önerilen yüksek transfer bedellerini anlayışla karşıladığını ifade eden Juventus kalecisi, "Ancak Pogba, Juventus'ta kalmak istediğini çok net bir şekilde ortaya koydu. Futbolda paranın her zaman kazanmayacağını gösterdi" değerlendirmesinde bulundu.

 

Sayfa Yükleniyor...