Mourinho'nun keyfi yerinde

Chelsea, Maccabi Tel Aviv'i 4-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı. Londra ekibinin menajeri Jose Mourinho son dönemde aldıkları kötü sonuçlara rağmen kendisine verilen destek nedeniyle taraftara teşekkür etti.

NTV Spor 17.09.2015 - 10:38
Mourinho'nun keyfi yerinde

Premier Lig'e durgun bir giriş yapan Chelsea, Şampiyonlar Ligi'ndeki Maccabi Tel Aviv karşılaşmasıyla beklenen patlamayı gerçekleştirdi. Rakibini 4-0 yenen Chelsea bu sezonki 7. resmi maçında ikinci galibiyetini aldı.

Londra ekibinin menajeri Jose Mourinho, hafta sonunda oynayacakları Arsenal karşılaşması öncesi kadroda ciddi bir rotasyona gitti. Maccabi Tel Aviv karşısında Terry, Ivanovic ve Matic gibi as oyuncularını dinlendiren Portekizli teknik adam, maça kulübede başlattığı Diego Costa'yı da Willian'ın sakatlanmasının ardından oyuna sürdü.

Elde edilen farklı galibiyet nedeniyle Jose Mourinho karşılaşmanın ardından keyifliydi.

"Uzun süredir galip gelemediğimiz için bunun nasıl bir duygu olduğunu unutmuştum. Güzel bir hismiş" ifadelerini kullanan Mourinho, "Kazandığımda da harika bir menajerim, kaybettiğimde de harika bir menajerim" diyerek son zamanlarda kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Taraftarın maç öncesi kendisine destek vermesi hakkında da konuşan Jose Mourinho, "Demek ki gazeteleri hiç okumuyorlar. Ya da hafızaları kısa süreli değil ki; bana destek veriyorlar. Sanırım şöyle düşünüyorlar; 'Son 10 yılda 4 şampiyonluk kazandık. Üçünü Mourınho ile, diğerini de onun takımıyla... O zaman ona destek verelim ki; bize 5. şampiyonluğu kazandırsın" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...