Galatasaray'ın Trabzon kadrosu açıklandı!

Galatasaray'da Trabzonspor maçının hazırlıkları tamamlanırken, 5. haftadaki zorlu maç için kamp kadrosu açıklandı. Atletico Madrid maçında bekleneni veremeyen ve ilk yarıda oyundan alınan Emre Çolak, kafilede yer almıyor.

NTV Spor 18.09.2015 - 14:51
Galatasaray'ın Trabzon kadrosu açıklandı!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Tarık Çamdal ve Emre Çolak'ı kadroya almazken, kırmızı kart cezalısı Selçuk İnan ile sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ve Chedjou da kafilede yer almadı.

Saat 17.25'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Trabzon'a hareket ederek kampa girecek Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Fernando Muslera, Cenk Gönen - Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Jason Denayer, Sabri Sarıoğlu - Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın - Umut Bulut, Lukas Podolski, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş

Sayfa Yükleniyor...