İkili arasında zoraki barış!

İngiltere Premier ligi'nde haftanın maçında gözler Arsenal ve Chelse kadar iki takım menajerindeydi de. Maç öncesi Mourinho, Arsenalli meslektaşını bekleyip elini sıktı. Wenger'in tünelden çıkarken, Mourinho'yu görmezden gelmeye çalışması buna karşın Mourinho'nun Fransız teknik adamın elini sıkması dikkat çekti.

NTV Spor 19.09.2015 - 15:22
İkili arasında zoraki barış!

İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea ile Arsenal, Londra derbisinde karşı karşıya gelirken; maç öncesi gözler iki takımın menajerindeydi. 5 Ekim 2014'te oynanan ve Chelsea'nin 2-0 üstünlüğüyle biten geçen sezonun ikinci yarısındaki maçta birbirinin üstüne yürüyen ve ağız dalaşına karşılaşma sonrası da devam eden Wenger ile Mourinho arasında zoraki barış ilan edildi.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, karşılaşma öncesi meslektaşından önce sahaya çıkarken, tünelin girişinde bekledi. Wenger, Chelsea çalıştırıcısını görmezden gelmeye çalışmasına karşın, Mourinho gidip Fransız menajerin elini sıktı. Gönülsüz olarak Mourinho'nun uzattığı eli geri çevirmeyen ve sıkan Wenger daha sonra kendine ayrılan yere gitti.

Sayfa Yükleniyor...