Okay formasına kavuştu

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2017 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Hollanda ile oynadığı maçta sakatlanan ve geçen haftaki Kayserispor karşılaşmasında takımda yer alamayan Okay Yokuşlu, bir hafta aradan sonra formasına kavuştu.

NTV Spor 19.09.2015 - 20:27
Okay formasına kavuştu

Trabzonspor'da geçen hafta orta alanda görev yapan Mehmet Ekici, Galatasaray maçında yedekte kalırken, Özer Hurmacı formayı alan isim oldu.

Böylece Karadeniz ekibinde geçen hafta 11'de forma giyen Alper Uludağ, Yusuf Erdoğan ve Mehmet Ekici'nin yerlerine Okay Yokuşlu, Marko Marin ve Özer Hurmacı görev aldı.

Geçen haftaya göre 3 değişikliğin yapıldığı bordo-mavililerde Alper Uludağ 18 kişilik maç kadrosunda yer almazken, Yusuf Erdoğan ve Mehmet Ekici ise yedek soyundu.

FORVETTE YİNE N'DOYE
Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze, ligin ilk 4 haftasında forma giyen ancak golle tanışamayan Senegalli forvet oyuncusu N'Doye'ye yine ilk 11'de görev verdi.

Son 2 haftada yedek kulübesinden oyuna girmesine karşın attığı 2 golle takımına 4 puan kazandıran Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo ise yine 11'de maça başlayamadı.

Sayfa Yükleniyor...