Yeni Şeytan parlıyor!

İngiltere'de herkes; Anthony Martial'i konuşuyor. Manchester United'ın 19 yaşındaki yeni forveti Southampton deplasmanında attığı 2 golle takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.

NTV Spor 21.09.2015 - 12:09
Yeni Şeytan parlıyor!

Manchester United transferin son gününde henüz 19 yaşındaki bir forvet oyuncusunun bonservisi için 36 milyon sterlin ödeyeceğini açıkladığında herkesin gözü; Anthony Martial adındaki gencin üzerine çevrilmişti. Fransa Ligi'nde Monaco forması giyen Fransız forvet, menajer Louis van Gaal'in isteğiyle Manchester United'a transfer olmuştu. Futbol otoriteleri, 19 yaşındaki bir futbolcuya ödenen yüklü bonservis bedelini tartışırken, Van Gaal; Martial'in yaş kategorisindeki en iyi oyunculardan biri olduğu görüşünü savunmuştu.

İşte o Martial, Manchester United formasıyla oynadığı iki lig maçında şimdiden 3 golü buldu. Kırmızı Şeytanlar ile çıktığı ilk maçta ezeli rakip Liverpool filelerine bir gol gönderen Fransız forvet oyuncusu, takımının Southampton deplasmanında elde ettiği 3-2'lik galibiyete attığı 2 golle katkı sağladı.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında Manchester United menajeri Louis van Gaal'e Martial'in performansı soruldu. Hollandalı teknik adam, genç oyuncusunun çok yetenekli olduğunu belirtirken, hala gelişime çok açık olduğunu ifade etti. Van Gaal, Martial'in baskı altında bile iyi bir performans sergilediğini değerlendirmesinde bulunurken Fransız forvetin attığı gollerle özgüven kazandığını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...